Gala de Premiere site-uri accesibilizate

Fundaţia Education for Open Society (EOS), în parteneriat cu Asociația pentru Integrarea Persoanelor cu Deficiențe şi Asociaţia Nevăzătorilor din România, Filiala Arad derulează proiectul „Un web accesibil pentru toţi”, proiect finanţat prin Programul Fond ONG în România – Componenta 2 Justiţie Socială/Sub-componenta 2.2 Combaterea inegalităţilor sociale/sărăciei şi excluziunii, Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European 2009-2014.

Proiectul s-a derulat în judeţele Timiş şi Arad, dar a avut beneficiari și la nivel naţional. Scopul proiectului este accesibilizarea paginilor web publice.

În acest context, echipa de proiect organizează Gala de Premiere a celor mai accesibile site-uri web aparținând autorităților publice din județele Arad și Timiș. Evenimentul de premiere va avea loc în data de 10 martie 2016, începând cu ora 13.00 la Hotel Boavista din Timișoara, Sala Galbenă.  

Atașăm la această invitație câteva informații legislative și tehnice despre accesibilitatea web și programul evenimentului de premiere.

Vă invităm să urmați acest link pentru a vă înregistra la eveniment: http://1drv.ms/1O0X3EG sau transmiteți un mesaj organizatorului la office@eos.ro.

Vă așteptăm cu interes!