Ateliere de eAccesibilizare în Timișoara și Arad

Fundaţia Educating for Open Society (EOS), în parteneriat cu Asociația pentru Integrarea Persoanelor cu Deficiențe (AIPD) şi Asociaţia Nevăzătorilor din România (ANR) - filiala Arad, organizează două ateliere de lucru pe tema Accesibilizării paginilor web.  Acestea se adresează celor care se ocupă în mod direct (tehnic, IT) sau indirect (departamentele de comunicare) de site-urile web ale instituției dumneavoastră.  Atelierele vor avea loc atât în Timișoara cât și în Arad după cum urmează:

 

  • Timișoara, în datele de 12 și 19 noiembrie și vor fi găzduite la Hotel Iosefin Residence, Str. Mocsonyi, nr. 8, (Piaţa Sinaia, vis-a-vis de biserică, peste liniile de tramvai) – vezi harta: https://goo.gl/maps/evBpjw8UiA22 . Pentru o mai ușoară orientare: https://goo.gl/maps/ypeFTb6eMcC2 . Cele mai mari șanse pentru găsirea unui loc de parcare, le aveți pe strada Treboniu Laurian (în spatele bisericii). INVITAȚIE OFICIALĂ.

 

  • Arad, în datele de 13 și 20 noiembrie și vor fi găzduite la sediul Asociației Nevăzătorilor din România – filiala Arad, Str. Unirii nr. 10, ap. 7 - (vezi harta: https://goo.gl/maps/wVQGonFhXBN2 ). Pentru o mai ușoară orientare: https://goo.gl/maps/kA15JKSyvfz . Pentru că pe Strada Unirii și pe Bulevardul Revoluției, locurile de parcare sunt o raritate, vă recomandăm să parcați pe Bulevardul Decebal. INVITAȚIE OFICIALĂ

 

PS: Vă rugăm insistent să nu lăsați în mașină, la vedere, obiecte tentante.